Club Manager & Ambassadeurs

Club Manager

Desiree Blomberg

Instagram: @queenblomberg

Desiree är grundstommen i klubben och har bidragit starkt till att skapa den härliga energi vi har tillsammans. Positivitet, inklusivitet, glädje och lite jävlar anamma är några få ord som beskriver denna power woman.

Hon bor i Stockholm där hon jobbar som sportchef på Hammarbygymnasterna. På sin fritid håller hon wattbike-pass, utvecklar klubben, samt tränar och tävlar inom allt från Ironman till Vasalopp.

Desiree Blomberg

Ambassadeurs

Tove Larsson

Instagram: @ttovelarsson

Tove är en tjej med energi och positivitet utöver det vanliga! Efter tre års studier inom idrottsmedicin i Umeå flyttade hon till Göteborg. Där jobbar hon nu på Aktivitus som idrottsfysiolog, testledare och coach inom löpning, triathlon och styrka. Hennes kunskap om och engagemang för träning skiner igenom i allt hon gör.

Hon är en f.d elitgymnast som idag tränar och tävlar i triathlon, swimrun och crossfit. Utöver det är hon även cykelinstruktör.

Vad är en power woman för dig? 

En power woman för mig är någon som vågar ta sig an utmaningar trots att det är läskigt. Någon som vågar övervinna sina rädslor. Jag valde Team Power Woman för att kunna inspirera och inspireras, samt finna gemenskap. 

Kristin Gannerud

Instagram: @kgannerud

Kristin, en kvinna mitt i livet (blir 42 år) med en passion för träning. Hon bor med sin man och deras två barn på 10 respektive 12 år i Skövde, och jobbar som skolsköterska på en F-6 skola. Hon har en bakgrund som officer, tycker om att lära sig nya saker och (med hennes egna ord) älskar utmaningar löjligt mycket! Favoritträningsformen är idag simning (något hon verkligen INTE tyckte om för tre år sedan), har höjdrädsla som hon jobbar med via klättring och är en pedant ända ut i fingertopparna.

Kristin har alltid gillat att träna – allt från gymnastik till karate till basket som ung. Som yngre vuxen blev det i huvudsak ledda pass på gymmet eller löpning som träningsform. Då tränade hon för att må bra och för att det varit roligt. Men efter att ha stagnerat i träningen efter att barnen kom var hon redo för en större utmaning och en mer målmedveten inriktning på träningen. Hon ramlade över triathlon och fann nöjet med att lära sig nya träningsformer. Och här är hon nu, en allätare av olika sporter! Under en vecka försöker hon knö in cykling (MTB eller racer), löpning, simning, styrketräning, klättring och innebandy. Puh…

På frågan varför hon valde just Team Power Woman svarar hon att det är för att hon tycker att det är en förening för alla. Det finns ingen prestige, utan vi har roligt ihop och stöttar varandra!

Vad är en power woman för dig?

En power poman för mig är en kvinna som VILL! Vill leva livet. Vill engagera sig för sin egen del och för andra!

Sofia Hagström

Instagram: @sofiahagstrom

Sofia är en tjej med mycket go och energi. Hon trivs bäst med många bollar i luften och mycket fart i vardagen! Till vardags bor och jobbar hon i Oslo, efter att i juni förra året ha tagit examen som civilingenjör i Göteborg.

Som barn och ungdom spenderade Sofia majoriteten av sin tid på den lokala ridklubben i Kalmar. Men den som säger att mockning, sopning, hövägning och in- och uttagning av hästar i hagar inte är träning har minsann aldrig provat på att vara hästtjej! Så småningom blev hon involverad som funktionär i Ironman Kalmar, och fick därmed upp ögonen för triathlon. Det tog dock ett par år innan hon fattade modet att våga prova en ny och okänd sport. Men till slut vågade hon sig på att simma, cykla och springa, och nu är det något hon inte kan leva utan. Hennes stora passion ligger i Ironman och att nöta länge, länge, länge i havet och ute på asfalten.

Hon hittade Team Power Woman via de fantastiska kläderna och Anna Wretling som satte en kvinnlig prägel på en då extremt mansdominerad idrott. När klubben startade var hon snabb med att gå med, och brinner för att vidareutveckla detta fantastiska koncept där kvinnor peppar och stöttar varandra att nå sina mål.  

Vad är en power woman för dig? 

En power woman är en kvinna som jobbar hårt för att nå sina mål och inte ger sig i första taget. Ett misslyckande är bara ett misslyckat försök av flera stycken, och inget annat än en fantastisk lärdom för framtiden! En power woman är också någon som kan påminna andra kvinnor om detta faktum, och peppa dem till att våga att prova att nå sina mål, hur läskiga de än må vara!

Jessica Unogård

Instagram: @coachjuno

Jessica är en all-idrottare med stor längtan efter att utmana sig själv och se vad hennes kropp och huvud kan klara av. Hon bor i Solna med man och två barn, där hon om dagarna jobbar med kvalitetsfrågor i hotellbranschen och är personlig tränare med uthållighetsinriktning.

Som ung var hon ridtjej och som vuxen allätare inom konditionsidrott. Hennes grund ligger i löpningen, men även andra uthållighetsidrotter lockar, såsom skidåkning, MTB, landsvägscykling m.m. I fjol låg fokus på
ultralöpning och 2020 debuterar denna otroligt inspirerande kvinna i multisport.

Jessica hittade hem hos Team Power Woman dels på grund av de fina och grymma kläderna och dels på grund alla inspirerande kvinnor som bar dem. En gemenskap där glädje och en längtan att utmana sig själv överröstar tidshets och prestationskrav.

Vad är en power woman för dig? 

En sann power woman är för mig någon som drivs av glädje och inte räds
en utmaning. Någon som är genuint snäll och vill sprida det fantastiska
med träning och rörelse till andra. Någon som likt en tiger (vår logga)
försvarar de sina och det de tror på.

Susanne Plato

Instagram: @suss18

Suss är en obotlig optimist med sprudlande glädje och energi, och en person som brinner för utmaningar. Hon bor i Helsingborg med sin man och fyra barn.

Träning är något som Suss började med för cirka sju år sedan, då hon fick en fix idé om att hon skulle springa ett marathon. Sagt och gjort – på ett år gick hon från 0 km till den skrämmande distansen 42 km. När hon passerade mållinjen insåg hon att detta måste upplevas igen. Därmed anmälde hos sig till ett av de största och mest kända marathonloppen i världen; nämligen New York Marathon. Men resan slutade inte där utan fortsatte med en Svensk Klassiker tillsammans med tre vänner. Med all utrustning på plats fanns det heller inte längre några hinder för att prova på triathlon och 2018 gjorde hon sin första Ironman i Kalmar, vilken hon följde upp med Big Four i Danmark 2019.

Suss valde i första hand Power Woman för dess snygga o bekväma kläder. Hennes motto är ”hellre snygg än snabb”!

Vad är en power woman för dig? 

Känslan att tävla i power woman-kläder är fantastisk eftersom det står för gemenskapen, inspirationen och glädjen som kvinnor förmedlar. Kvinnor som peppar och stöttar varandra i ur och skur!

Isabelle Willett

Instagram: @issasw

Issa är ett energiknippe med mycket driv som bor i Malmö med sin sambo. Men hon har urpsrungligen rötter i England och Finland.

Issas träningsbakgrund började som mycket liten inom ridsporten där hon under många år tävlade på hög nivå inom fälttävlan. Men denna bana fick hon avsluta på grund av en rad skador. Hon har alltid haft träning och rörelse som en naturlig del av sin vardag då hon sprungit, simmat och åkt längdskidor, samt varit en aktiv person i det stora hela. År 2015 kom landsvägscykling in i hennes liv och därefter fastnade hon för triathlon. I år ska hon göra sin första Ironman 70.3 i Jönköping.

Issa lever utefter hennes farfars talessätt. “It’s the Willett power to never stop trying – when a Willett stop, it’s over!”

Team Power Woman hittade hon i och med att hon började följa Anna Wretling på Instagram och fick upp ögonen för de fantastiska kläderna. När Anna sedan släppte nyheten om att en klubb skulle startas så skrev Issa upp sig direkt!

Vad är en power woman för dig? 

En power woman står för alla som någon gång vågar utmana sig själv oavsett hur stort eller hur litet målet är. Alla mål och utmaningar är lika viktiga!

Anna-Karin Jonsson

Instagram: @akjonsson

Anna-Karin bor i Borås där hon har två barn och sambo, och arbetar som ambulanssjuksköterska sedan flera år tillbaka. Vid sidan om detta är hon utbildad hälsocoach, funktionsmedicinsk terapeut och mediyogainstruktör.

Som barn tävlade hon i längskidor, men slutade som 12-åring (tyvärr…). Därefter följde många år av lite blandad träning, även om en önskan om mer fanns. När hon bestämde sig för en förändring i sitt liv för 12 år sedan fick hon sedermera möjlighet att träna när och vad hon ville. Tre år senare upptäckte hon skidorna igen och är numera helt såld. Hon har åkt Vasaloppet tre gånger med fantastiska resultat, och många andra tävlingar i och utanför Sverige. Utöver detta kör hon mycket rullskidor, gym, löpning m.m. På to do-listan står också att lära sig crawla.

Team Power Woman är något Anna-Karin står och brinner för. Att kvinnor skall stötta, lyfta och vara snälla mot varandra. “Feel the fear, do it anyway” är hennes favoritcitat. Att hon dessutom gärna klär sig i snygga och coola träningskläder gjorde såklart också att hon fick upp ögonen för klubben!

Vad är en power woman för dig? 

En power woman är någon som övervinner sina egna rädslor och inser att ALLA är vinnare oavsett placering och tider.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search