[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1544992222694{margin-bottom: 0px !important;}”]

 

 

Ragnar Lake Mälaren

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1200″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1544992728015{margin-bottom: 0px !important;}”]Hej,

Vi kommer att plocka ihop ett lag till Ragnar Runt den 15-16 juni. Så fort du har reggat dig här och betalat in 1200 sek till BG 806-4297 så har du säkrat din plats. När vi har 9 anmälda så har vi ett lag klart.

Kort om Ragnar:

Vad är Ragnar?

Ragnar är världens största stafettlopp som pågår dygnet runt. Vi arrangerar stafettlopp längs vägar och leder på världens vackraste platser. Lagen samlas för att springa i två dagar och en natt då de får utmana sina gränser med lite sömn i kroppen, tillsammans med sina vänner och massor av andra löpare.

Spring cirka 275 km tillsammans med 9 vänner med 2 bilar i ett Reebok Ragnar Relay-lopp, eller campa med 7 vänner och spring längs grusvägar och leder i ett Ragnar Trail-lopp. Ragnar passar de flesta, med lite träning.

För mer information klicka här

Power Woman Annette Sunnandal är projektledare samt den 10:de deltagaren och kommer vara kontakt person så fort vi har fått ihop ett lag.

Det kommer att bli riktigt roligt så jag hoppas att ni är många som vill nu :-)

[/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” size=”medium” url=”https://www.bokadirekt.se/places/26355″ align=”center” bg_color=”#dd3333″ btn_hover_bg=”#dd9933″]Boka nu[/mk_button][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]