Indoor cycling med Jessica Clarén och Desiree Blomberg

 

 

 

Nu har vi ett jättespännande samarbete tillsammans med Jessica Clarén och vi får tillfälle att cykla inomhus tillsammans. Vi kommer att cykla våra pass på helt nya WATT- cyklar som har max 2% felmarginal, vilket ger oss möjlighet till en progressiv styrkeutveckling. Alla kommer få göra ett FTP test. FTP är Functional Threshold Power och rent konkret betyder det effekten/muskelkraften du kan utvinna ur 60 minuters träning. Utifrån WATT- värdet kommer du kunna följa din styrkeutveckling. Passen kommer att vara upplagda så att vi blandar långa/korta intervaller och ger dig verktyg och inspiration till att bli en ännu starkare cyklist. Detta är perfekt för dig som planerar långlopp inför nästa säsong. Vasalopp, Klassikern, Vätternrundan mm.

Vi kommer att träffas 6 gånger under december och januari, på 75 minuters pass. Passar alla nivåer eftersom vi utgår från din egen förmåga.

Tider: 19:30 – 20:45

Dagar: Måndagar 3/12, 10/12, 17/12 samt 7/1, 14/1, 21/1

Var: Vi träffas på Friskis Kungsholmen, Sankt Eriksgatan 54, meddela receptionen att ni ska cykla med Team Power Woman och Desiree Blomberg

Deltagare: max 25

Pris: 495 kr per person för alla 6 tillfällen

BOKA HÄR