Löpevent med Lunch med Kenth Svensson

 

 

Kenth: “Jag har sprungit i väldigt många år, i slutet av Mars springer jag mitt 50:e marathon. Men min passion för löpning är inte bara för min egen del utan jag vill även dela med mig och inspirera andra via sociala medier och i olika sammanhang irl. Jag har varit löpcoach i många år och även utbildat nya löpcoacher och jag gillar min pedagogiska ådra”.

För Powerwoman vill jag främst fokusera på löpteknik och löpskolning för det är många som skulle ha stor nytta och glädje av att springa på ett lättare, skonsammare och mer effektivt sätt och jag vill visa att det inte behöver vara så komplicerat som man kan tro. Men vi ska också hinna med lite intervaller så vi får upp pulsen lite innan vi avrundar vårt pass tillsammans.

 

När? Lördagen den 9 Mars kl 10:00-13:00

Var? Samling kl 10:00 utanför Restaurang Linneträdgården vid Maria Park, Helsingborg

Kostar? 150sek inklusive lunch, per person, sätts in på BG 806-4297

Anmäl dig HÄR

samt mejla Susanne.bush@gmail.com