Mentalträning – Jana Söderberg

 

 

Jana Söderberg har coachat många elitidrottare inom många olika grenar, och nu har vi medlemmar möjlighet att få insikter kring kraften i det mentala och hur vi kan träna oss själva att prestera vårt yttersta.

Jana:

Att tankens kraft kan påverka vår prestationsförmåga finns idag ingen tvekan om. Precis som effekten av en medicin signifikant påverkas av patientens inställning, så styr varje idrottare genom sina attityder och inställningar över tränings- och tävlingsresultat.

Men hur tränar man sin mentala styrka? Lär dig att utveckla din kognitiva förmåga att skapa tydliga målbilder och öka din motivation även i tuffa träningsperioder. Träna att hantera nederlag och stresspåslag i tävlingssituationer genom att styra över dina emotionella drivkrafter. Skapa en hållbar balans mellan din självkänsla och ditt självförtroende.

Genom att förstå hjärnans autopilotreaktioner lär du dig successivt att styra över dina tanke- och känslomönster. Mental styrka och god självkänsla är resultat av kontinuerlig träning.

Denna föreläsning kommer att ge dig påfyllning och inspiration och varva aktuella forskningsresultat med konkreta träningstips.

Var? Återkommer med plats.
När? Onsdagen den 13 mars kl 19:00
Kostar? 150sek

Anmäl dig HÄR

Anmälan är bindande, betala in på BG 806-4297
Kontaktperson: Desiree Blomberg DM via Instagram @queenblomberg