Stockholm -Wattcykling tillsammans med Sara Modig och Desiree Blomberg

Då var det dags för del 2. Vi fortsätter med våra WATT-PASS under 6 veckor i mars och april. Syftet att vi ska ytterligare stärka våra löp/cykelben och flås inför kommande utomhussäsong. Vi kommer att träffas under 6 tillfällen. Det bra om du kan vara med på första tillfället då vi genomför ett FTP-test, functional threshold power, som är ett mätverktyg för att se hur många watt du kan producera under ca 1 timmes träning, det värdet använder vi sedan för att mätta progressionen i din träning samt att vi leder utifrån det värdet

Du behöver inte boka upp dig på samtliga tillfällen utan du bokar dig på de pass som fungerar. Gå in på bokningen, länken nedan, klicka på  Watt-passen, och boka in er på de dagar som ni vill vara med på i kalendern

Betalning sker på plats via Swish eller direkt in på vårt BG-konto, men tänk på att avboka om ni inte kan komma.

Dagar?

Tillfälle 1            Desiree och Sara FTP – test

Tillfälle 2           Sara tröskelpass

Tillfälle 3           Desiree, styrkeintervaller

Tillfälle 4           Sara, VO2max olika intervaller

Tillfälle 5           Desiree och Sara, Mattias Reck inspirerad special

Tillfälle 6           Desiree Korta VO2max intervaller

Var? Friskis Kungsholmen, säg till i receptionen att du är Team Power Woman

Tid? 19:30 – 21:00

Ni kommer att få tillgång till samtliga upplägg efter passen, tänk på att ha pigga ben och vara ordentligt uppladdad inför FTP-testet så vi får ett så bra värde som möjligt.

Mer om vår Power Woman Sara:

Jag heter Sara Modig och jobbar till vardags som sortimentchef på Åhlens. Min fritid ägnar jag åt att träna triathlon, leda spinnklasser samt löpcoacha kollegorna. Jag älskar utmaningar och har genomfört Ironman Köpenhamn, Kalmar, Laponia Fulldistans Triathlon och ett antal maror. Nästan alltid med ett leende på läpparna och jag får massor av energi av att inspirera andra.

Boka HÄR