Team Power Woman Nyhetsbrev – Oktober
Spännande oktober framför oss


View this email in your browser


Hej alla Power Women!

Tänk att en månad går så fort! Vi vill börja med att gratta till alla fina prestationer under september månad. Ett extra stort grattis till er som har genomfört Lidingöloppet och/eller påbörjat, är mitt i, eller avslutat en av de olika Svensk Klassiker utmaningar. 

Ni som har beställt “Club Packages” så kommer dessa att börja levereras denna samt nästa vecka.

Det kommer att hända mycket nu till hösten så det gäller att ha koll på alla events. Allt kommer finnas på vår stängda Facebook sida. 

TEAM POWER WOMAN ATHLETIC PÅ FACEBOOK 

Det som är på gång.
Glöm inte att det är Klubbmästerskapen nu på söndag den 6 oktober. Vi finns på massor av olika platser runt om Sverige och till viss del, olika platser värden. Vi startar alltså kl 10:00 Svensk tid. I vår stängda FB-grupp kan ni kolla vilka orter som vi samlas på samt anmäla ert deltagande. Vill ni ansvara för en egen plats, skriv det i kommentarsfältet under eventet. Det kommer instruktioner i slutet av veckan. För att vara med och tävla i de olika klasserna på en plats där det inte finns någon tidtagare eller någon av våra Ambassadörer, så ska bild på träningsklockan läggas upp på stories samt tagga @teampowerwoman_official och #TeamPWKM direkt efter loppet. (och självklart roliga och snygga bilder) Vi har 3 klasser och massor av fina priser.

Våra klasser:
Snabbast, Snyggast och Gladast/Roligast 

Stort Lycka till!

Vårens roligaste event är en träningsresa till Mallorca med eget hotell och egna personliga coacher under hela veckan. Prelboka datumen 28 mars till 4 april.

Glöm inte att rekrytera vänner som ni tror passar in och skulle få mer träningsglädje och pepp av att vara med i vår klubb. Tipsa genom att be din vän anmäla sig på vår hemsidan för Team Power Woman:  www.teampowerwoman.com 

Titta gärna in i vår Facebook sida <<Pass Your Power Forward>>, en bytesplats för våra träningskläder. Letar du efter något som inte finns i sortimentet längre? Vill du sälja något som kan glädja en annan Power Woman? 

Glöm inte att följa oss på vårt instakonto:  @teampowerwoman_official

undertecknad:
Desiree @queenblomberg
Klubbchef

STÖD TEAM POWER WOMAN  

Vi är en kostnadsfri föreningen som vill att alla ska ha möjlighet till ett hälsosamt liv. Hjälp oss lyfta våra medsystrar och bidra till vårt hälsoarbete #womensupportingwomen.

Klicka här för mer info och om du vill bidra <3

Kommande events oktober:

GÖTEBORG

Cykla tillsammans med Tove Larsson 1/10
Inomhussäsongen kommer allt närmre, men inte ska vi sitta och trycka ensamma på våra cyklar i höst! Därför bjuder vi i klubben tillsammans med Tove Larsson in till en gruppträningskväll den 1/10. Tanken är att man antingen kan delta fysiskt tillsammans med Tove i cykelsalen på Fysiken på Gibraltargatan i Göteborg, eller delta online via Instagram live. Eventet är kostnadsfritt, men för att delta på fysiken krävs gymkort där eller att man betalar en engångskostnad för att provträna. 

Klicka här för anmälan

Löpcoachning med Madeleine Rydbäck 19/10
Hösten kommer krypande och det är dags för att dra igång med grundträningen igen! Därför kommer Madde till oss vid två tillfällen för att gå igenom bland annat styrkeövningar för just grundträningsperioden som hjälper oss att bli starkare och hållbarare i vår löpning, samt löpteknik. Madde har lång erfarenhet som löpare och löpcoach, med inriktning mot framförallt kvinnor och mammaträning och är därmed som klippt och skuren för vår verksamhet.

Klicka här för anmälan

Cykelmek med Jonas Ljung den 23/10
Vill du lära dig mer om din cykel? Till exempel hur du smidigast byter en punktering, justerar växlar, tvättar din cykel eller funderar du kanske på vilka hjul som blir bäst till ditt nästa race? Då ska du komma på cykelmek med Jonas Ljungh den 23/10!

Klicka här för anmälan

BORÅS

Rya Åsar Trail lopp den12/10
Vi kör ett Team Powerwoman lag på Rya Åsar Trail . 11,6 km i vacker och kuperad miljö. Vi vill inte vinna utan göra det tillsammans för att vi kan alla springer / går i sin egen takt. Om ni vill delta, gå in och anmäl er och meddela mig så jag kan skapa ett lag. Hoppas vi syns ! 

Klicka här för anmälan

MALMÖ

Finslipa löptekniken med Martin Wetterhorn 26/10
Nu kör vi Malmö! Vintern närmar sig och det är högtid att ta vara på all träning och uppbyggnad under och varför inte en nystart i löpningen? Martin Wetterhorn kommer därför hjälpa oss med just detta att skapa en bra grundteknik och hur man ska behålla sin löparstyrka och uppbyggnad under vintern. Martin coachar även team snabbare o en annan triathlon klubb i Malmö samt simcoach och cykel. Han har en bred kunskap och jag hoppas vi kommer ha stor hjälp av inom teamet.

Klicka här för anmälan

STOCKHOLM

Mingelkväll med workshop kring pulsträning med Julia och Jessica 17/10
Hösten är kommen och det är dags att planera träningen inför kommande säsong. Under kvällen kommer vi ha en workshop där vi lär oss hur vi kan använda oss utav pulsen både för att lära känna våra kroppar och träna mer effektivt. Vi kommer också få chansen att mingla med nya och gamla vänner från klubben. Vi som håller i kvällen är Jessica som är ambassadör för Team Power Woman och utbildad Endurance Personal Trainer samt Julia som är entusiastisk medlem i klubben samt löpcoach och föreläsare med många års erfarenhet kring pulsträning.

Klicka här för anmälan

Wattcykling med Sara och Desiree 18 tillfällen start 23/10
Vi kommer att köra Watt-cykling för teamet. Perfekt för dig som tänker kör IM, Vasaloppet, Vätternrundan 2020. Upplägget är progressivt och du kommer ha starkare cykelben än någonsin när nästa säsong börjar. Det är ett upplägg inspirerat av Mattias Reck. Det kostar 80sek per tillfälle och swishas på plats. Vi planerar för 18 tillfällen.

Klicka här för anmälan

SKÖVDE

MTB event del 2 den 27/10
Mer informtation kommer men boka i kalendern!

STAY CONNECTED FOLLOW OUR TEAM ON INSTAGRAM:  @teampowerwoman_official

Våra Ambassadörer  
Sofia Hagström, @sofiahagstrom / Kristin Gannerud, @kgannerud / Anna-Karin Jonsson, @akjonsson / Jessica Unogård, @coachjuno / Susanne Plato, @suss18 /  Isabelle Willet, @issasw Pass Your Power Forward

<<Pass Your Power Forward>>, is a a second-hand market place supported by the brand Power Woman behind the non profit organisation Team Power Woman Athletic Club. Everyone is free to buy and sell Power Woman sportswear. Make another Power Woman happy and PASS YOUR POWER FORWARD!

 

Facebook

Instagram

Website

Email

LinkedIn

Follow us on YouTube

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2019 Power Woman, All rights reserved.