Team Power Woman Nyhetsbrev – November
Spännande oktober framför oss


View this email in your browser


STÖD TEAM POWER WOMAN  

Vi är en icke vinstdrivande ideell förening som vill skapa möjlighet för alla till ett hälsosamt liv. Genom att arrangera olika teamaktiviteter kan vi peppa fler. För att detta ska vara möjligt behöver vi få in ekonomiskt stöd till klubben. Varje krona räknas. #womensupportingwomen.

Klicka här för mer info och om du vill bidra <3

Hej alla Power Women!

Nu börjar det kännas att mörkret och vintern kryper på. När det är mörkt, och för en del av oss, betyder det att det är lite svårare att komma ut på våra träningsrundor. Då är det härligt att vi i klubben har varandra för att pusha, pressa och kanske hitta det optimala träningssällskapet. Använd vår FB-sida för att hitta löparkompisar att springa med i mörkret, eller att bjuda in till andra träningstillfällen. 

TEAM POWER WOMAN ATHLETIC PÅ FACEBOOK 

Det som är på gång just nu:

Missa inte att anmäla er till vår träningsresa på Mallis samt våra olika Vätterngrupper. All info finns på vår FB sida.

Vi har ett event tillsammans med Jarlacykel 21/11 i Stockholm på gång samt ett simevent med Anna Rosen Roisö den 28/11, så håll koll på vår FB-sida och prelboka dessa dagar. Våra gymma ambassadörer har en massa roliga idéer på events under december månad så håll utkik på det också. I Göteborg har vi en “Vikare”  Ambassadör Tove Larsson, som hjälper Sofia under tiden hon studerar i Norge. Liten presentation om Tove kan ni hitta längre ner.

Glöm inte att rekrytera vänner som ni tror passar in och skulle få mer träningsglädje och pepp av att vara med i vår klubb. Tipsa genom att be din vän anmäla sig på vår hemsidan för Team Power Woman:  www.teampowerwoman.com 

Titta gärna in i vår Facebook sida <<Pass Your Power Forward>>, en bytesplats för våra träningskläder. Letar du efter något som inte finns i sortimentet längre? Vill du sälja något som kan glädja en annan Power Woman? 

Glöm inte att följa oss på vårt instakonto:  @teampowerwoman_official

undertecknad:
Desiree @queenblomberg
Klubbchef

Tove Larsson

Mitt namn är Tove och jag är en allätare inom träning! Som ung var gymnastik på elit nivå det jag gjorde, och fick höra att kondition inte var min “grej”

Efter 3 år med studier blev jag klar idrottsfysiolog och började jobba på Aktivitus i Göteborg. Där insåg jag att “alla Kan” och att träna tillsammans är det bästa som finns. Det var en stor insikt för en tidigare individuell idrottare. Idag håller jag på med triathlon, swimrun och crossfit. Utöver det är jag även löp och triathlon coach samt cykelinstruktör på Fysiken. Vi ses! <3 

Insta: @ttovelarsson

Klara kommande events november:

HELA SVERIGE
Glöm inte att anmäla er till någon av våra vätterngrupper:
Klicka här för Vättern 300K
Klicka här för Tjejvättern 100K

Vi har även Ragnar Lake Mälaren som en favorit i repris:
Klicka här för mer info och anmälan 

Träningsresa med Team Power Woman
Klicka här för mer info och anmälan

GÖTEBORG

Simma tillsammans med Simcoachen Eva 17/11
Då kör vi en favorit i repris! Simcoaching med Eva från Simcoachen. Det här med att bli en bra simmare är ju ett evighetsprojekt, men Eva guidar oss stadigt genom teknikdjungeln även denna höst.
Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Man måste kunna crawla för att vara med. Mejla sofiahagstroms@gmail.com att du vill vara med, samt swisha 200 kr till 0706976232. Observera att anmälningsavgiften inte inkluderar inträde till Valhalla om du inte redan har det.

Hoppas vi ses!

Klicka här för anmälan

Helsingborg

Löpcoachning med Camilla Lindborg Borg den 9/11
Då är det dags att boka in er till ett löpteknik pass med vår egna IRONMAN Woman Camilla Lindholm Borg.
Lördagen den 9 November kl 10:00 samlas vid utegymmet vid Jordbodalen i Helsingborg.
Vi träffas i Jordbodalen för att finslippa på tekniken och få massa tips och tricks hur vi blir bättre löpare. Först på plan mark sen backar😀
Vem är Camilla? Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Hon har även varit rankad 1a i världen i duathlon 2 år i rad samt vunnit SM medalj i halv marathon.

Klicka här för anmälan

MALMÖ

Finslipa löptekniken med Martin den  9/11
Nu kör vi Malmö! OBS ändrad tid och dag
Vintern närmar sig och det är högtid att ta vara på all träning och uppbyggnad under och varför inte en nystart i löpningen?
Martin Wetterhorn kommer därför hjälpa oss med just detta att skapa en bra grundteknik och hur man ska behålla sin löparstyrka och uppbyggnad under vintern.
Martin coachar även team snabbare o en annan triathlon klubb i Malmö samt simcoach och cykel. Han har en bred kunskap och jag hoppas vi kommer ha stor hjälp av inom teamet.

Klicka här för anmälan

STOCKHOLM

Wattcykling med Sara och Desiree 18 tillfällen start 23/10
Vi kommer att köra Watt-cykling för teamet. Perfekt för dig som tänker kör IM, Vasaloppet, Vätternrundan 2020. Upplägget är progressivt och du kommer ha starkare cykelben än någonsin när nästa säsong börjar. Det är ett upplägg inspirerat av Mattias Reck. Det kostar 80sek per tillfälle och swishas på plats. Vi planerar för 18 tillfällen.

Klicka här för anmälan

Kommande event: Simcoachen 28/11 och Jarlacykel 21/11

 

STAY CONNECTED FOLLOW OUR TEAM ON INSTAGRAM:  @teampowerwoman_official

Våra Ambassadörer  
Sofia Hagström, @sofiahagstrom / Kristin Gannerud, @kgannerud / Anna-Karin Jonsson, @akjonsson / Jessica Unogård, @coachjuno / Susanne Plato, @suss18 /  Isabelle Willet, @issasw  / Tove Larsson, @ttovelarsson

Pass Your Power Forward

<<Pass Your Power Forward>>, is a a second-hand market place supported by the brand Power Woman behind the non profit organisation Team Power Woman Athletic Club. Everyone is free to buy and sell Power Woman sportswear. Make another Power Woman happy and PASS YOUR POWER FORWARD!

 

Facebook

Instagram

Website

Email

LinkedIn

Follow us on YouTube

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2019 Power Woman, All rights reserved.