Team Power Woman Nyhetsbrev – December
Spännande oktober framför oss


View this email in your browser

Hej alla Power Women!

På söndag är det första advent, vilket innebär att det kommer att hända massor av spännande saker på Team Power Woman. Ha lite extra koll på våra advent utmaningar på Facebook och Instagram!  

Skidsäsongen har börjat och många av oss längtar efter snö. Det känns roligt att få börja åka skidor igen. Vasaloppet närmar sig med stormsteg och det är många av oss som kommer att åka någon av Vasaloppsdistanserna, vilket känns jätteroligt.  Vi har målet att få ihop lite gemensamma träningspass på skidor strax efter Jul.
 
Missa inte våra planerade event för december som presenteras längre ner. Med det vill vi TEAM ambassadörer önska er alla en riktigt härlig december månad och kommande JUL.  

TEAM POWER WOMAN ATHLETIC PÅ FACEBOOK 

Glöm inte att rekrytera vänner som ni tror passar in och skulle få mer träningsglädje och pepp av att vara med i vår klubb. Tipsa genom att be din vän anmäla sig på vår hemsidan för Team Power Woman:  www.teampowerwoman.com 

Glöm inte att följa oss på vårt instakonto:  @teampowerwoman_official

Vi ses!

undertecknad:
Desiree @queenblomberg
Klubbchef

Gustav på Jarla Cykel

Vi hade ett fantastiskt event tillsammans med Gustav Hermansson på Jarla Cykel. Här kommer en sammanfattning kring det viktigaste att tänka på när vi köper en cykel <3

Kommande event december

Glöm inte att synas ordentligt i mörkret. Alla teammedlemmar har 25% rabatt på teamvästen KOD: Reflex25

Decembers events presenteras av årets tomte-mor  Anna-Karin 

HELA SVERIGE
Varje söndag i december kommer våra grymma ambassadörer ansvara för en varsin utmaning. Alla vi som är medlemmar kommer ha chans att vinna lite priser. Vinnare kommer att presenteras varje måndag. Håll koll på Insta samt flödet på vår FB-sida

1:a advent      Susanne 
2:a advent      Issa
3:dje advent   Anna-Karin (Tomte-mor)
4:de advent    Kristine
Julafton          Tove
Nyårsafton    Jessica

GÖTEBORG
Tomtelöpning tillsammans med Tove 15/12

Hej på er!!! Det börjar bli mörkare och kallare tider men vi hänger inte läpp för det.. istället ser vi till att träffas och träna tillsammans för att värmas samt sprida glädje runt oss ❤️

Söndag den 15e december, 3e advent träffas de som kan och vill vid Heden i Göteborg för gemensam tomtelöpning. Här är inte fokus på fart och prestation utan vi anpassar oss till varandra! När vi träffas hittar man ofta nya bekantskaper, lär sig något nytt, eller får en person kopplat till det där kontot du följer på instagram! Så häng med ⭐️

Rundan som vi kommer springa är cirka 8-10km och går genom fina Göteborg som är beklätt med julbelysning. Kan du inte springa, kanske har du en cykel som du kan cykla med bredvid!

Frågor: Tove Larsson, larssontove@live.se, 070-864 92 90

Klicka här för anmälan

HELSINGBORG
Kost och Hälsa tillsammans Camilla och Susanne 7/12

Vad behöver du äta innan, under och efter en tävling för att få ut det bästa ur din kropp samt återhämta dig på bästa sätt.
Vi kommer även ta upp några tillskott som visat sig kunna höja prestationsförmågan för idrottare. Du kommer även kunna köpa några av tillskotten till 25% rabatt.
Camilla som kommer hålla i föreläsningen är utbildad idrottsvetare med dubbla inriktningar:
idrotts psykologi och folkhälsa samt utbildad gymnasielärare och utbildad naturterapeut.

Camilla har även 3 EM guld, två i duathlon och 1 i långdistans triathlon.

Vi kommer också ha Powerwoman kläder för provning samt rabatt för er som vill beställa! Givetvis en give-away till alla som kommer, och kaffe med tilltugg

Lördagen den 7 December 2019
Pris: 250 Kr

Klicka här för anmälan

MALMÖ – FULLT
Simma med Annah Håkansson 7/12

Ta chans och få bli coachade av proffset Annah Håkansson som tävlar triathlon.

Annah är utbildad sim coach och vi kommer därför erbjuda två olika grupper så det finns något för alla.

Grupp nr 1 – Nybörjare ej krav på att kunna crawl.
•Vi möts kl 10:15 klara för poolen men börjar med 15min teori.

Grupp nr 2 – Teknik där krav är 400 m crawl/frisim.
• Vi möts kl 12:15 klara för poolen men börjar med 15min teori.

Totalt är varje pass 1,5h men vattentid 1h
Max deltagare per grupp är 6st

SKÖVDE – FULLT
Simma med Kerstin Lantz 21/12

Välkomna till ett teknikträningspass i frisim!

Vi börjar med 15 minuters teori innan vi hoppar i bassängen för teknikövningar och tips på hur du kan utveckla ditt frisim. Du bör kunna simma minst 25 m frisim.

Vi samlas kl. 12.00 vid kassan i Arenabadet för att gå in tillsammans. Passet startar sedan upp vid bassängkanten 12.15. Om du har träningsredskap (paddlar, dolme, fenor) så ta med dem. Om du inte har, får du tillfälle att prova-på.

Vår instruktör, Kerstin Lantz, har tävlingssimmat och varit simtränare för både barn och vuxna.

STOCKHOLM
Wattcykling med Sara och Desiree 4, 11,18/12

Vi kommer att köra Watt-cykling för teamet. Perfekt för dig som tänker kör IM, Vasaloppet, Vätternrundan 2020. Upplägget är progressivt och du kommer ha starkare cykelben än någonsin när nästa säsong börjar. Det är ett upplägg inspirerat av Mattias Reck. Det kostar 80sek per tillfälle och swishas på plats. Vi planerar för 18 tillfällen.

Klicka här för anmälan
 

STÖD TEAM POWER WOMAN  

Vi är en icke vinstdrivande ideell förening som vill skapa möjlighet för alla till ett hälsosamt liv. Genom att arrangera olika teamaktiviteter kan vi peppa fler. För att detta ska vara möjligt behöver vi få in ekonomiskt stöd till klubben. Varje krona räknas. #womensupportingwomen.

Klicka här för mer info och om du vill bidra <3

STAY CONNECTED FOLLOW OUR TEAM ON INSTAGRAM:  @teampowerwoman_official

Våra Ambassadörer  
Sofia Hagström, @sofiahagstrom / Kristin Gannerud, @kgannerud / Anna-Karin Jonsson, @akjonsson / Jessica Unogård, @coachjuno / Susanne Plato, @suss18 /  Isabelle Willet, @issasw  / Tove Larsson, @ttovelarsson

Pass Your Power Forward

<<Pass Your Power Forward>>, is a a second-hand market place supported by the brand Power Woman behind the non profit organisation Team Power Woman Athletic Club. Everyone is free to buy and sell Power Woman sportswear. Make another Power Woman happy and PASS YOUR POWER FORWARD!

 

Facebook

Instagram

Website

Email

LinkedIn

Follow us on YouTube

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2019 Power Woman, All rights reserved.