Team Power Woman Nyhetsbrev – Februari – Mycket på gång
Spännande oktober framför oss


View this email in your browser


Hej alla Power Women!

 Imorgon är det februari och massor av spännande är på gång i teamet. Längre ner kommer lite information, men håll koll på vår FB-sida. 
Det är så kul att följa er i sociala medier, med all inspiration, pepp och glädje gällande träning och annat som händer i livet. Att även att kunna dela med sig när inspirationen inte är på topp är lika viktigt det.

TEAM POWER WOMAN ATHLETIC PÅ FACEBOOK 

Det som är på gång just nu:

Nu vet vi vilka som kommer att köra Vätternrundan tillsammans med teamet! Vi är långt över 50 Team Power woman medlemmar som ska cykla. Det ska bli så roligt :-) Alla tröjor är beställda och vi har startat en FB-grupp för alla som ska cykla. Ni som har anmält er missa inte att gå med. Även ni som cyklar själva med teamtröjorna är välkomna att vara med i gruppen för att få inspiration.  Vi kommer kanske inte vara snabbast i alla lägen men vi kommer helt klart vara snyggast!

Alla ambassadörer kommer att träffas den 15/16 februari, har ni tankar och idéer om roliga saker vi kan göra i teamet så skicka mejl till team@powerwoman.com 

Glöm inte att rekrytera vänner som ni tror passar in och skulle få mer träningsglädje och pepp av att vara med i vår klubb. Tipsa genom att be din vän anmäla sig på vår hemsidan för Team Power Woman:  www.teampowerwoman.com 

Titta gärna in i vår Facebook sida <<Pass Your Power Forward>>, en bytesplats för våra träningskläder. Letar du efter något som inte finns i sortimentet längre? Vill du sälja något som kan glädja en annan Power Woman? 

Glöm inte att följa oss på vårt instakonto:  @teampowerwoman_official

undertecknad:
Desiree @queenblomberg
Klubbchef

Spring Göteborgsvaret 16 maj 2020!

Tack vare sig vår fantastiska team medlem och samordnare för teamets lag i Ragnar Lake Mälaren, Annette Sunnandal, så har vi fått kampanjkod till Göteborgsvaret samt varvetmilen. Har du inte möjlighet att åka till Göteborg, finns Varvetmilen lite var stans i Sverige. Alla som anmäler sig i teamets namn är med på utlottning av lite löpargrejer från Power Woman. 

G-varvet – 645:- (ord 796:-) Kampanjkod: GV20-TPW-645
Varvetmilen – 200:- (ord 275:-) Kampanjkod: VM20-TPW-200

För att boka KLICKA HÄR
(Ps gäller endast nyanmälningar)

Missa inte Göteborgsvarvets löpartåg för att ta dig till och från Göteborg den 16 maj. Det kan du som bor i Stockholm, Katrineholm eller Skövde använda dig av. För bokning  KLICKA HÄR

Tack Annette för ett så fantastiskt erbjudande <3

 

Kommande events VT202:

Alla events finns även på vår HEMSIDA

STOCKHOLM

WATT-CYKLING

Varje onsdag fr.o.m. 8/1 t.o.m 25/3 kl.19:40 på Friskis & Svettis Kungsholmen. Onsdagen den 15/1 finns möjlighet att göra ett FTP-test.

Anmälan görs via eventet i Facebookgruppen.


GÖTEBORG
MINGELKVÄLL MED UMARA 

Den 26/2 kl.18:30-20:30

Välkommen på mingel och föreläsning med Simon Gustavsson, VD och grundare för Umara och skapare av podcasten Prestera Mera. Syftet är att lära oss mer om kost kopplat till prestation. Det kan vara allt från hur man ska tänka på tränings- och vilodagar till hur du kan äta under tävling. Det är vi som bestämmer frågorna och inga frågor är dumma!

Anmälan görs till larssontove@live.se. Swisha 250 kr till 0708649290 (märk med Umara + namn). Sista anmälningsdag är 1/2.


SKÖVDE

Preliminärt är följande event planerade för våren:

  • Cykelmek i feb/mars
  • MTB i mars/april
  • Löpskolning i mars/april
  • Hinderbanelöpning i april/maj
  • Klättring utomhus i maj
OW-SIMNING

Den 4/6 kl.18:00

Ta chansen att vässa på simformen inför sommarens tävlingar!

 

 

STAY CONNECTED FOLLOW OUR TEAM ON INSTAGRAM:  @teampowerwoman_official

Våra Ambassadörer  
Sofia Hagström, @sofiahagstrom / Kristin Gannerud, @kgannerud / Anna-Karin Jonsson, @akjonsson / Jessica Unogård, @coachjuno / Susanne Plato, @suss18 /  Isabelle Willet, @issasw  / Tove Larsson, @ttovelarsson

Pass Your Power Forward

<<Pass Your Power Forward>>, is a a second-hand market place supported by the brand Power Woman behind the non profit organisation Team Power Woman Athletic Club. Everyone is free to buy and sell Power Woman sportswear. Make another Power Woman happy and PASS YOUR POWER FORWARD!

 

Facebook

Instagram

Website

Email

LinkedIn

Follow us on YouTube

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2020 Power Woman, All rights reserved.