Hej alla Power Women!

Jessica Unogård heter jag och det är jag som har fått den stora äran att få vara er ordförande. Jag är så taggad på att driva den här fantastiska klubb framåt. I dessa tider, tror jag, att vi mer än någonsin behöver gemenskap, även om det just nu är med distans. Jag blir lika stolt varje gång jag ser att vi lyfter, inspirerar och peppar varandra. Vi är en klubb byggd på hjärta och mod. Det vill jag förvalta och bygga vidare på. Vi har många härliga event på gång och jag hoppas kunna träffa flera av er på någon av dessa – så håll er uppdaterade på allt kul som händer. Till sist vill jag bara säga att min dörr alltid står öppen – så hör av er!
Jessica, Ordförande
Team Power Woman Athletic Club

Vi har många roliga event på gång –
kika in i kalendern på facebook för ett nära dig!

TEAM POWER WOMAN ATHLETIC PÅ FACEBOOK 

Save the date!

Vi har under våren sett lopp efter lopp ställas in. Men vi har fortfarande möjligheten att träna. Speciellt nu när vädret bjuder in till massa härlig utomhusträning! Men visst är det också härligt att ha ett mål i sikte? Vi planerar därför att bjuda in till ett triathlonlopp som passar alla den 8-9 augusti. Några kan delta på plats, andra på hemmaplan. Allt är möjligt. Oavsett vart ni bor. So save the date! Mer information kommer längre fram.

Säg hej till vår nya styrelse som ni kommer att få lära känna mer framöver!

Styrelseordförande: Jessica Unogård
Instagram:
 @coachjuno
Jag är en all-idrottare med stor längtan efter att utmana mig själv och se vad min kropp och huvud kan klara av. Jag bor i Solna med man och två barn, och jobbar om dagarna med kvalitetsfrågor i hotellbranschen och är personlig tränare med uthållighetsinriktning.
Vice Ordförande: Anna Wiss
Instagram:@annacarolinwiss
Född och uppvuxen i Stockholm, lever med två barn och man. Upptäckte kärleken till träningen efter mitt första barn och är numera utbildad PT och arbetar som reception och gymansvarig på VANA Spa. För mig går fysisk och psykisk hälsa hand i hand – jag måste träna för att må bra!
Kassör: Karin Berglund
Bor på en lantbruksfastighet i Knutby med man och fyra barn. Arbetar som koordinator/projektsamordnare inom försäljning av SolEl-anläggningar. “Huvudsporter” senaste två åren är simning, cykel och löpning. Innan dess var det mer fokus på styrka och yoga. Jag älskar att vara med på event och tävlingar, och har nyligen avslutat min första halvklassiker.
Sekreterare och ambassadörsansvarig: Sofia Hagström
Instagram: @sofiahagstrom
Pigg och positiv tjej som trivs med många bollar i luften och mycket fart i vardagen! Bor och jobbar i Oslo som civilingenjör, men är ursprungligen från Kalmar – Sveriges triathlonmecka. Där föddes passionen för Ironman och viljan att utmana mig själv. Det bästa jag vet är att nöta länge, länge, länge i havet och ute på asfalten.
Ledamot/Kommunikationsansvarig: Åsa Larsson
Instagram: @asami3athlon
Bor i Stockholm med min dotter som älskar rörelse lika mycket som sin mor. Jobbar med kommunikations-och hållbarhetsfrågor. Har alltid tränat varierat men har nyligen upptäckt triathlon och swimrun, trots rädsla för både öppet vatten och att sitta fast i pedaler.  
Ledamot/Cykelansvarig: Louise Thornblad
Instagram: @louisetornblad
Jobbar heltid som frisör men även utbildad PT och instruktör. Bor i Tyresö tillsammans med sambo och hund, och tränar gärna allt och mycket! Men landsvägscykling ligger mig närmast om hjärtat. Jag ser verkligen fram emot att vara med i styrelsen för att kunna utveckla cykelsektionen i teamet och hoppas på att få fler att upptäcka denna fantastiska sport och konditionsform
Ledamot/Triathlonansvarig: Emelie Andersson
Jag är en positiv värmlänning som aldrig ser några problem utan bara möjligheter! Älskar att ta mig an utmaningar och Kalmar Ironman var mitt första triathlon. Ser fram emot att få vara en del i gänget att driva föreningen framåt och inspirera fler kvinnor att anta nya utmaningar!
Suppleant/Löparansvarig: Rebecca Hammel
Instagram:@rebeccahammel

Jobbar heltid som IT-konsult, men även som PT, löpcoach och gruppträningsinstruktör på SATS. Bor i Stockholm med min sambo och tre cyklar. Min största hobby är, inte helt oväntat, träning, där fokus senaste åren legat på långdistanstriathlon (ex. Ironman) även om hjärtat ligger absolut närmast löpningen. Jag brinner för att inspirera andra till att tycka om träning, på samma sätt som jag själv gör
Suppleant/Konsult: Desirée Blomberg
Instagram: @queenblomberg
Jag har varit med i Team Power Woman sen uppstart och har sett den växa till den fantastiska klubb den är. Min ambition är att vara behjälplig och finnas till hands där jag behövs samt att fortsätta vara ansvarig för Wattpassen under vintersäsongen. Jag är utbildad PT och håller både Styrke- samt Wattpass på Friskis.

STAY CONNECTED FOLLOW OUR TEAM ON INSTAGRAM:  @teampowerwoman_official

Våra Ambassadörer
Kristin Gannerud, @kgannerud  /  Isabelle Willet, @issasw  / Tove Larsson, @ttovelarsson / Tilda Loftin, @coachtilda / Natalie Persson, @nattapersson

Pass Your Power Forward

<<Pass Your Power Forward>>, is a a second-hand market place supported by the brand Power Woman behind the non profit organisation Team Power Woman Athletic Club. Everyone is free to buy and sell Power Woman sportswear. Make another Power Woman happy and PASS YOUR POWER FORWARD!

Facebook

Instagram

Website

Email

LinkedIn

Follow us on YouTube

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2020 Power Woman, All rights reserved.