Triathlon lopp och nya ambassadörer!

Glad sommar och välkomna alla nya klubbmedlemmar!
Vi i styrelsen är så otroligt glada och stolta över att allt fler kvinnor (och män) hittar till vår fantastiska förening. Vi närmar oss 2000 medlemmar men vill givetvis bli fler, så fortsätt rekrytera vänner och bekanta som ni tror skulle bli peppade av att vara med i klubben med stort hjärta. Låt oss motivera, inspirera och få fler kvinnor att våga testa nya konditionssporter utan prestationskrav.  

 Känner du en Power Woman kandidat som dessutom kan tänka sig att bli en av våra nya ambassadörer så letar Sofia, vår ambassadörsansvarig efter fler. Som ambassadör i klubben arrangerar du bland annat aktiviter i området där du bor.  Och när vi ändå är på temat aktiviteter så är vi supertaggade över att få öppna anmälan till vårt första virtuella Triathlon lopp som går av stapeln den 7 – 9 augusti.  Med supersnygg medalj och finisher tröja så klart.  Skynda er att anmäla er då vi endast har 200 platser. Ni hittar mer information om eventet och ambassadörsanmälan lite längre ner. 

Ni har väl inte missat att vi har lanserat nya klubbkläder? Snygga svarta cykelkläder med klubbens fina värdeord på. Och den rosa simmössan “Pink Power”.
Önskar er alla en riktigt härlig sommar!
Åsa

Styrelsens kommunikationsansvarig
@asami3athlon

TEAM TRI POWER WOMAN

Nu är anmälan äntligen öppen till vårt första virtuella Triathlon-lopp!
Passa på att delta i ett lopp med stark gemenskap trots att vi kör på distans. Genom din anmälan, är du också med och skänker pengar till Roks; Riksorganisationen för kvinno- och tjejjourer.
Kvinnor hjälper kvinnor!

Vi boostar så klart motivationen med simmössa, medalj och finisher tröja!
Dessutom erbjuder Aktivitus alla anmälda, 10% rabatt på valfritt medlemskap (tester + träningsprogram) förutsatt att du bokar dig under 2020.

Max antal deltagare är 200 personer, så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdatum är 24 juli.
Klicka på länken för att komma direkt till anmälan.
https://race.se/sv/races/7101/about

När: 7 – 9 augusti 2020
Var: Kör där du är
Distanser: Sprint motion (400m sim, 20km cykel, 5km löp) eller
Halv Ironman (1900m sim, 90km cykel, 21km löp)

Hur gör jag då? Under helgen den 7 – 9 aug, ska du genomföra alla tre grenarna. Du behöver inte genomföra grenarna i ett sträck (men får givetvis göra det om du vill) utan kan välja att exempelvis köra simning på fredag, cykel på lördag och löpning på söndag. Eller i annan önskad ordning. Helt upp till dig och vad som passar!

Kostnad: 350kr
Övrig info: Innan start kommer ett brev på posten med en snygg simmössa som vi hoppas du använder till simningen!
Efter genomfört lopp kommer medalj och finishertröja!

VI SÖKER FLER  TEAM AMBASSADÖRER !!

Open Water teknikpass med Simcoachen i Delsjön – organiserat av ambassadör Tove Larsson 

Som ambassadör i klubben arrangerar du aktiviteter i området där du bor, hjälper till med klubbens sociala medier och är vårt ansikte utåt mot våra medlemmar. Det är också viktigt att du känner dig bekväm med Facebook och Instagram, och att kunna “stå i TV-rutan” då och då. Det är ideellt arbete, men som tack för ditt bidrag får du bland annat ett startpaket med olika kläder att använda t.ex. när du har event, en personlig rabattkod att använda när du beställer kläder av Power Woman, samt vara med på två kickoffs om året där alla ambassadörer samlas för gemensamma aktiveter.

Vi söker ambassadörer över hela landet, men kommer i utgångspunkt att välja städer där vi har störst medlemsbas.
Därför kan det vara så att du inte blir antagen i den här rundan, men vi hör av oss på nytt i höst om det visar sig att staden just du bor i blir aktuell. Så tveka inte att söka om du är intresserad att bli ambassadör, eftersom jag kommer att spara alla ansökningar även för längre fram i tiden.

I din ansökan önskar jag att du inkluderar en kort beskrivning av dig själv, dina kontaktuppgifter (mejl och telefonnummer), var du bor, din träningsbakgrund och nuvarande träningsprofil, varför du vill bli ambassadör, och vad du vill göra om du blir ambassadör. Sista datum för att skicka in din ansökan är den 31/7, men jag kommer att läsa ansökningar och hålla intervjuer löpande. Skicka din ansökan till [email protected].
Jag skickar en bekräftelse på att jag fått din ansökan inom 1-2 dagar.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar på vad det innebär att vara ambassadör eller ansökan.

Trevlig sommar!

Sofia Hagström, Styrelsens ambassadörsansvarig

Nya klubbkläder med våra fina värdeord – Beställ här

Pink Power Simmössa – Beställ här

STAY CONNECTED FOLLOW OUR TEAM ON INSTAGRAM:  @teampowerwoman_official

Våra Ambassadörer
Kristin Gannerud, @kgannerud  /  Isabelle Willet, @issasw  / Tove Larsson, @ttovelarsson / Tilda Loftin, @coachtilda / Natalie Persson, @nattapersson

Pass Your Power Forward

<<Pass Your Power Forward>>, is a a second-hand market place supported by the brand Power Woman behind the non profit organisation Team Power Woman Athletic Club. Everyone is free to buy and sell Power Woman sportswear. Make another Power Woman happy and PASS YOUR POWER FORWARD!

Facebook

Instagram

Website

Email

LinkedIn

Follow us on YouTube

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2020 Power Woman, All rights reserved.