ambassadeurs

driven by supporting others

Ambassadeurs

Sharing ideas, advice & support

tildaloftin-amb

Tilda Loftin

Ort: Mill Valley norr om San Fransisco

Instagram: @coachtilda

Tilda Loftin bor i Mill Valley, strax norr om San Francisco med sin man och två döttrar. Tilda jobbar som personlig tränare, massageterapeut och idrottscoach. Hon har bott i USA sen 1999 men åker regelbundet till Sverige för att hälsa på familj och vänner och äta sill.

Tilda har har tränat och tävlat mer eller mindre hela sitt liv. Hon började med längdskidor och löpning och började sedan med triathlon 1992. Hon gick på triathlongymnasiet i Motala och satsade då på triathlon helhjärtat. Hon tävlade under många år på längre triathlondistanser såsom 70.3 och Ironmans. Nu tränar hon mest för välmående men brinner för att coacha, speciellt kvinnor.

Hon är co-founder och head coach för träningsappen STRONGMom och driver sitt företag Coach Tilda.

Tilda kom i kontakt med grundaren Anna och blev väldigt imponerad både av kvalitén på kläderna samt företagets filosofi, och hoppas kunna sprida Power Woman’s anda även här i USA.

Vad är en power woman för dig? 

“En power woman för mig är en kvinna som litar på sig själv och känner trygghet i sina handlingar. Någon som vågar stå på sig och göra saker som stärker positivt både fysiskt och mentalt. En power woman värnar om sitt välmående och vågar utmana sig själv.”

Tove

Tove Larsson

Ort: Göteborg

Instagram: @ttovelarsson

Tove är en tjej med energi och positivitet utöver det vanliga! Efter tre års studier inom idrottsmedicin i Umeå flyttade hon till Göteborg. Där jobbar hon nu på Aktivitus som idrottsfysiolog, testledare och coach inom löpning, triathlon och styrka. Hennes kunskap om och engagemang för träning skiner igenom i allt hon gör.

Hon är en f.d elitgymnast som idag tränar och tävlar i triathlon, swimrun och crossfit. Utöver det är hon även cykelinstruktör.

Vad är en power woman för dig? 

“En power woman för mig är någon som vågar ta sig an utmaningar trots att det är läskigt. Någon som vågar övervinna sina rädslor. Jag valde Team Power Woman för att kunna inspirera och inspireras, samt finna gemenskap.”

Kristin

Kristin Gannerud

Ort: Skövde

Instagram: @kgannerud

Kristin, en kvinna mitt i livet (blir 42 år) med en passion för träning. Hon bor med sin man och deras två barn på 10 respektive 12 år i Skövde, och jobbar som skolsköterska på en F-6 skola. Hon har en bakgrund som officer, tycker om att lära sig nya saker och (med hennes egna ord) älskar utmaningar löjligt mycket! Favoritträningsformen är idag simning (något hon verkligen INTE tyckte om för tre år sedan), har höjdrädsla som hon jobbar med via klättring och är en pedant ända ut i fingertopparna.

Kristin har alltid gillat att träna – allt från gymnastik till karate till basket som ung. Som yngre vuxen blev det i huvudsak ledda pass på gymmet eller löpning som träningsform. Då tränade hon för att må bra och för att det varit roligt. Men efter att ha stagnerat i träningen efter att barnen kom var hon redo för en större utmaning och en mer målmedveten inriktning på träningen. Hon ramlade över triathlon och fann nöjet med att lära sig nya träningsformer. Och här är hon nu, en allätare av olika sporter! Under en vecka försöker hon knö in cykling (MTB eller racer), löpning, simning, styrketräning, klättring och innebandy. Puh…

På frågan varför hon valde just Team Power Woman svarar hon att det är för att hon tycker att det är en förening för alla. Det finns ingen prestige, utan vi har roligt ihop och stöttar varandra!

Vad är en power woman för dig?

“En power woman för mig är en kvinna som VILL! Vill leva livet. Vill engagera sig för sin egen del och för andra!”

natalie-persson

Natalie Persson

Ort: Åre

Instagram: @nattapersson

Natalie är en positiv konditionsjunkie som alltid har älskat idrott och rörelse! Hon började sin idrottskarriär med att spela handboll i 10 år tills hon vid 22 års ålder insåg att det var försäsongen och löpningen som hon tyckte om allra mest! Hon lever utefter mottot ”Challenge Yourself” och utmanar sig själv med tuffa konditionsutmaningar varje år. Det började med marathon, sedan blev det En Svensk Klassiker, triathlon, traillöpning och adventure racing. Det galnaste hon har gjort hittills är ett 6 dagars-lopp som heter Nordic Islands Adventure Race. Tillsammans med tre andra lagmedlemmar (i tävlingens enda tjejlag) tog hon sig från Stockholm till Åbo med hjälp av kayak, MTB, packrafts, löpning och swimrun.

Passionen för konditionsidrott har blivit ännu större de senaste åren och därför utbildade hon sig till Endurance Personal Trainer hösten 2018. Natalie sa upp sig från sitt kontorsjobb, började jobba med träningsappen paceUP!, som PT och löpcoach. Längtan efter berg friluftsliv gjorde att hon valde att flytta från Stockholm upp till Åre vintern 2019. Hennes mål är nu att sprida träningsglädje från sina äventyr och inspirera fler att våga följa sin dröm och passion!

Vad är en power woman för dig? 

“För mig är en power woman någon som vågar följa sin dröm och utmana sig själv. Med ett stort driv så antar man olika utmaningar och inspirerar andra att göra samma sak.”

Issa

Isabelle Willet

Ort: Malmö

Instagram: @issasw

Issa är ett energiknippe med mycket driv som bor i Malmö med sin sambo. Men hon har urpsrungligen rötter i England och Finland.

Issas träningsbakgrund började som mycket liten inom ridsporten där hon under många år tävlade på hög nivå inom fälttävlan. Men denna bana fick hon avsluta på grund av en rad skador. Hon har alltid haft träning och rörelse som en naturlig del av sin vardag då hon sprungit, simmat och åkt längdskidor, samt varit en aktiv person i det stora hela. År 2015 kom landsvägscykling in i hennes liv och därefter fastnade hon för triathlon. I år ska hon göra sin första Ironman 70.3 i Jönköping.

Issa lever utefter hennes farfars talessätt. “It’s the Willett power to never stop trying – when a Willett stop, it’s over!”

Team Power Woman hittade hon i och med att hon började följa Anna Wretling på Instagram och fick upp ögonen för de fantastiska kläderna. När Anna sedan släppte nyheten om att en klubb skulle startas så skrev Issa upp sig direkt!

Vad är en power woman för dig? 

“En power woman står för alla som någon gång vågar utmana sig själv oavsett hur stort eller hur litet målet är. Alla mål och utmaningar är lika viktiga!”

Anna-Karin

Anna-Karin Jonsson

Ort: Borås

Instagram: @akjonsson

Anna-Karin bor i Borås där hon har två barn och sambo, och arbetar som ambulanssjuksköterska sedan flera år tillbaka. Vid sidan om detta är hon utbildad hälsocoach, funktionsmedicinsk terapeut och mediyogainstruktör.

Som barn tävlade hon i längskidor, men slutade som 12-åring (tyvärr…). Därefter följde många år av lite blandad träning, även om en önskan om mer fanns. När hon bestämde sig för en förändring i sitt liv för 12 år sedan fick hon sedermera möjlighet att träna när och vad hon ville. Tre år senare upptäckte hon skidorna igen och är numera helt såld. Hon har åkt Vasaloppet tre gånger med fantastiska resultat, och många andra tävlingar i och utanför Sverige. Utöver detta kör hon mycket rullskidor, gym, löpning m.m. På to do-listan står också att lära sig crawla.

Team Power Woman är något Anna-Karin står och brinner för. Att kvinnor skall stötta, lyfta och vara snälla mot varandra. “Feel the fear, do it anyway” är hennes favoritcitat. Att hon dessutom gärna klär sig i snygga och coola träningskläder gjorde såklart också att hon fick upp ögonen för klubben!

Vad är en power woman för dig? 

“En power woman är någon som övervinner sina egna rädslor och inser att ALLA är vinnare oavsett placering och tider.”

Join Team Power Woman! Membership is free of charge.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

JOIN THOUSANDS OF MEMBERS IN ONE OF SWEDEN'S FASTEST GROWING SPORTS CLUBS!

We are passionate about health, exercise & community.

We know that together we are stronger and the power, inspiration and pepper we give each other, it must be experienced. We are a non-profit association with a heart in cardio and our members are from beginners to professional athletes. Membership is free and you can take part in training events, offers and inspiration from members and ambassadors around Sweden! Welcome to the Team Powerwoman Athletic Club.