TEAM POWER WOMAN

Bli medlem.

Det är gratis att bli medlem hos oss eftersom vi vill att alla ska ha samma möjlighet att gå med i vårt team. Hos oss ingår man i en gemenskap vars huvudmål är att engagera och peppa varandra, oavsett våra egna ambitioner eller mål. För någon kan det handla om att klara sin första mil i löparskorna, för någon annan kan det vara att genomföra Klassikern och för en tredje kan det handla om att ta sig igenom sin första eller tjugoförsta Ironman. Det enda kravet för att bli medlem är att vi är vänliga och respektfulla mot varandra.

ör att bli medlem fyller du först i formuläret nedan. Därefter kan du ansöka om att gå med i vår gemensamma Facebookgrupp där den stora majoriteten av vår kommunikation äger rum. Det vill säga är det här du hittar all information om våra kommande event och aktiviteter. Du hittar den här:

Team Power Woman Athletic Club – SWEDEN | Facebook

Tävla för oss

Du kan ansöka om licens hos oss när du ska tävla. Vi är medlemmar i det Svenska Nationella Idrottsförbundet, Svenska Triathlonförbundet, Svenska Cykelförbundet och det Svenska Skidförbundet. Klicka vidare till hemsidorna nedan för att ansöka om licens.

Klubbkläder

Put your Power suit on! Vi har en klubbkollektion hos Power Woman där du kan hitta din power-stass.

SHOPPA NU